Marianne Murholt
DK - Kinesiolog
Registreret Alternativ Behandler (RAB)

                                                                                     

Hvad er kinesiologi

Afbalanceringer

Særlige erfaringsområder

Min baggrund

Kontakt

ForsideKropsafbalancering
Den grundlæggende gren af kinesiologien. Her testes op til 42 af kroppens muskler ved hjælp af lette tryk på arme og ben anbragt i forskellige testpositioner. Der behandles bl.a. med massage/let stimulering af bestemte punkter. En kropsafbalancering opleves af de fleste som meget afslappende.

Biokinesiologi
Med biokinesiologien testes og behandles for vitamin- og mineralmangler, allergi/intolerans, tungmetalbelastning og lignende, maskerede infektioner og svampe samt for lavt blodsukker m.m. Det er desuden muligt at teste om du kan tåle det, du spiser og drikker, og hvad du i øvrigt kommer i berøring med: make-up, vaskemidler, smykker m.m.

Psykisk kinesiologi og stressfrigørelse
Ved hjælp af enkle og blide teknikker opløses stress med relation til fortid, nutid og fremtid. Følelsesmæssige konflikter evt. grundlagt langt tilbage i tiden identificeres, bearbejdes og slippes. Egner sig også godt til ændring af begrænsende tankemønstre og vaner, som hindrer os i at leve, som vi inderst inde ønsker det.

Transformationskinesiologi og Farve-Duft-Lyd
Her arbejdes i dybden med sanserne, chakraerne og de finere legemer i mennesket. Der afbalanceres bl.a. med æteriske olier, farver og forskellige former for lyd. Et stærkt redskab til at hjælpe dig videre i din udvikling.

Kostvejledning
Den rigtige kost er en vigtig faktor for et godt helbred, men det er i høj grad individuelt, hvad der er sundt. Med udgangspunkt i symptomer, konstitution og type testes frem til den rigtige ernæring.


Feng Shui
Det gamle kinesiske Feng Shui system – der er på hastig fremmarch i Vesten – giver anvisning på hvordan vi kan skabe harmoni i krop, sind og ånd gennem den måde vi indretter vores bolig. Feng Shui inddrages i testen, når der er negativ påvirkning fra et eller flere elementer i de nærmeste omgivelser.

 

Klinik for Kinesiologi  -  Ulrikkenborg Plads 10 A, 2. tv. -  2800 Kgs. Lyngby - Tlf.: 39 61 93 44