Marianne Murholt
DK - Kinesiolog
Registreret Alternativ Behandler (RAB)

                                                                                     

Hvad er kinesiologi

Afbalanceringer

Særlige erfaringsområder

Min baggrund

Kontakt

Forside


Kinesiologi
Ordet stammer fra græsk og betyder ”læren om bevægelse”.

Kinesiologi er en holistisk test- og behandlingsform, der er udviklet på baggrund af den orientalske lære om meridiansystemet og Vestens viden om anatomi og fysiologi. Meridianer er energibaner, der gennemstrømmer kroppen og tilsammen danner et energikredsløb. Det er af afgørende betydning for sundhed og velbefindende, at dette kredsløb fungerer godt. Kinesiologien er et redskab til at teste hvor i dette system, der er ubalancer, og til at korrigere disse. På denne måde styrkes kroppens selvhelbredende egenskaber.

Muskeltest
Den kinesiologiske muskeltest bygger på forbindelsen mellem meridianerne og bestemte muskler i kroppen. Der testes ved at give et let tryk på f.eks. en arm. Er musklen ikke i stand til at yde en vis modstand, er der en ubalance i den tilsvarende meridian. En vilkårlig muskel kan bruges som repræsentant for hele energisystemet, og ved at teste på denne er det muligt at få oplysninger om hele organismen.


Afbalancering
Til at rette op på de ubalancer, der er blevet testet frem, benytter jeg kosttilskud, homøopati, blomstermedicin, massage på udvalgte punkter, visualisering, krystaller samt farve, duft og lyd. 


Klinik for Kinesiologi  -  Ulrikkenborg Plads 10 A, 2. tv. -  2800 Kgs. Lyngby - Tlf.: 39 61 93 44